informatie 

 

Wil je weten wat het kost om een uniek schilderij te laten maken in het door jou gewenste formaat? Heb je interesse in een op maat gemaakt geboortekaartje? Heb je een andere bijzondere wens of vraag?  Vul hieronder het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om samen te bekijken wat jou het meest gelukkig maakt.

 

Iets in opdracht maken maakt mij blij. Voor iedere gelegenheid. Als cadeau voor jezelf of voor iemand die je liefhebt. Of om jouw vrienden op de hoogte te stellen van een bijzondere gebeurtenis: een bruiloft of een geboorte. Ik ontwerp ook visitekaartjes en covers voor (promotie)boeken. Oftewel: er is van alles mogelijk! 

 

P r i j s  i n d i c a t i e

A4 schilderij: v.a. €69 

A3 schilderij: v.a. €89 

A2 schilderij: v.a. €119

A1 schilderij: v.a. €139

Andere formaten: prijs op aanvraag 

Ontwerp kaartje (denk aan: verhuiskaarten, trouwuitnodigingen, geboortekaarten, rouwkaarten, etc.): v.a. €89 

Ontwerp cover (promotie)boek: v.a. €99

 

 

W e r k  w i j z e

Als jij besluit iets unieks door mij te laten maken bespreken we eerst waaraan het resultaat moet voldoen. We bespreken welk materiaal het meest geschikt is en welke kleuren het werk moet bevatten. Samen maken we een moodboard. Of ik kom op basis van jouw wensen zelf met een idee. 

 

Op basis  hiervan maak ik meerdere schetsen. Deze schetsen laat ik jou zien en samen kiezen we welke schets de basis zal zijn voor jouw unieke werk. Pas als jij helemaal tevreden bent ga ik aan de slag met het definitieve werk. 

Vragen? Neem contact op: